Naaste omgeving

Achter het huis is het Bergse Bos en je wandelt of fietst naar het riviertje de Rotte waar Rotterdam naar genoemd is. Het recreatiegebied de Rottemeren is op 5 minuten loopafstand. Hier kun je volop wandelen, fietsen, skaten, paardrijden, molens kijken, klimmen en buitensporten beoefenen. Kijk hiervoor op de website van Outdoor Valley. Ook dichtbij: het Elysium, Artihove/Vidaa en het oude tractoren museum.

Voor het paardrijden kunt u naar 2 maneges in de buurt. Deze zijn op 5 minuten loopafstand. Heeft u geen auto, maar wilt u er een huren? Dat kan! Vijf minuten van ons vandaan is een autoverhuurbedrijf, dat u verder kan helpen.

Steden in de buurt:
Rotterdam
: (7.5 km en 16 minuten met de auto): Europa’s grootste haven, veel hypermoderne architectuur ( Station, Markthal, Wilhelminapier, Erasmusbrug en nog veel meer), leuke oude buurten als Katendrecht en het Oude Noorden, musea in Museumpark, heerlijk eten en drinken, shoppen. https://www.rotterdam.info/bezoekers/.

Delft: ( 17km en 22 minuten met de auto): Historische binnenstad, grachten, Delfts blauw, studentenstad, shoppen, Vermeer, markten, http://www.delft.nl/Toeristen.

Gouda: ( 21.8 km en 25 minuten met de auto)Historische binnenstad, grachten, St Janskerk met beroemde ramen , markten, Gouda Kaas, shoppen,  http://www.welkomingouda.nl/t/vvv-gouda

Amsterdam: 75 km en 61 minuten met de auto.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer is voor de deur. Hier stopt de buslijn 174 richting Rotterdam en richting Delft. U bent binnen 20 minuten in hartje Rotterdam. Op 10 autominuten P&R Meijersplein waar je op Metro E (Rotterdam-DenHaag) kunt stappen.

Vliegveld

Transport: tussen 7 uur en 22 uur.

Brengen en halen van en naar:

• Rotterdam-the Hague Airport,

   Cruiseterminal Rotterdam,

• Randstadrail naar Rotterdam of Den Haag

• treinstations Rotterdam-Centraal /Noord/Alexander

€ 10,- per keer.

Gratis parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren bij ons.

Fietsverhuur

U kunt bij ons twee fietsen met versnellingen huren.  Deze zijn beschikbaar voor €7,50 per dag.

Ons adres is tussen nr 10 & 11 van de knooppuntenroute ten Noorden van Rotterdam.

omgeving-airportomgeving_centraalomgeving_amsterdamomgeving_afb-markthalomgeving_kubus